0

Nyakas

(EN) Lorem ipsum szlogen

(EN) Nyakas Pince

(EN) A Nyakas Pincének és Birtoknak a Nyakas-hegy lábánál meghúzódó kicsiny település ad otthont, amelyet nemes egyszerűséggel „Tök”-nek hívnak. A Budai borvidéki körzet szőlő- és borkultúrája évszázados múlttal, gazdag hagyományokkal rendelkezik. A magas mésztartalmú, ásványi anyagokban gazdag talaj és a speciális mikroklíma egyedi zamatvilágú, intenzív illatú fehérborok termőhelye.

(EN) Kapcsolat(EN) Prospektus

(EN) Boraink

˝(EN) A Nyakas borok titka: az évtizedes szőlészeti borászati szakmai tapasztalatban és a helyi emberek önfeláldozó munkájában rejlik.˝ Nyúlné Dr. Pühra Beáta

(EN) Borok megtekintése
(EN) Borászati vezető

Nyúlné Dr. Pühra Beáta

(EN) A borász sorsom már a Borászati szakközépiskolában /Soós/ elkezdődött. Innen egyenes út vezetet az egyetemig, utána pedig a Ph.D. fokozat megszerzéséig. 2000-ben kerültem a Nyakas Pincéhez, ahol legfőbb feladatom a borászat irányítása, emellett a minőségbiztosítás és a palackozó üzemeltetése. 3 fiú édesanyja vagyok.

(EN) Birtoklátogatás és borkóstolás

(EN) In hac habitasse platea dictumst. Vivamus adipiscing fermentum quam volupat aliquam. Integer et elit eget elit facilisis tristique. Nem vel iaculis mauris. Sed ullamcorper tellus erat, non ultrices sem tincidunt.

(EN) Ajánlatkérés

(EN) Ajánlatkérés

(EN)Amennyiben szeretnél személyre szabott ajánlatot vagy időpontot kapni borkóstoló programunkra, kérlek írj nekünk!

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age